Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 8 May 2011

Etude House : Lagi...lagiii...

Salam..


Saya baru balik dr Eh. LAGIIII.
Pergi ambil barang ang tak cukup tangan nak hangkut bawak balik.
Esok kene bawak gi office pulak.
Hahahah..Macam Santa Claus haku nehh.
Rindu lah dengan Mr.Santa.
T___T
Huhuhuuhuhu...

Ikutkan hati saya malas nak pergi tadi.
Saya tengah mood P.
Sakit pulak  this time.
Rasa cramp pinggang.
Jarang sangat rasa sakit camni.
Selalu dia baik2 je datang dan pergi.
T___T

Tapi tadi Amoi E.H sudah call, tanya bila nak dtg.
Dia rindu saya la tu:P
Hahaha.. perasannn ...
Sebenarnya dia suruh saya datang ambil duit yang short tu.
Then dia dah beli kan BB Cream utk saya.
Hari tu tak teringat pon nak beli.
Pastu balik rumah try sample... erhhh mahuuuuuu.
Terus call ckp nak beli..tolak duit yang short tu.

 
 Pada adik yang msg saya kat FB tu,
Rasanya tak dapat lah akak nak tolong belikan BB dengan harga promosi tu.
Coz akak dah tade apa nak beli lagi.
Kalau ada kwn kirim ke apa ++ over RM80 .
Akak try la belikan.Tapi x janji yer.


Free Gift : Etude House Missing U Bookmark..

T_____T
2-3 hr lepas pergi tade pon dpt ni..
Hari ni  br ada..
Saya punya 2 je.
Lain semua my officemate punya,
Huwaaaa.. nak semuaaaaa.


10 comments:

  1. Wendy : cepat2 pergi etude house..hihihih

    ReplyDelete
  2. mcm mane nak dptkan bookmark tuh?

    ReplyDelete
  3. Missspring : nak dapat kan bookmark ni kene beli brg etude.. "Missing U" range :)

    ReplyDelete
  4. Dijah : takde la yang.. ni dapat pon sbb kwn akak beli set hand lotion missing u tu.. ni br ada smlm.. masa beli brg dijah tu tade lagi bookmark ni.

    ReplyDelete
  5. akhirnya setelah lebih 10 kali nak komen dari tadi tak dapat2..ni baru boleh..line kt umah ni sangat menduga keimanan btul la..adess -_-:

    akak,bb cream yg ni ok tak?..tahap best mcm mna? hehehe..bb cream ni la yg SA tu suggest kat sy masa 1st time nak beli bb cream dulu tapi sy ikut ckp bos..beli yg bb magic balm tu hehehe..

    alamak,sy dpt bookmark tu masa beli gp sale..sy mintak sample..bookmark yg dorang bagi tp malangnya sy dah bagi kwn sy bookmark ni..nak kena mintak balik x?hohohoho

    ReplyDelete
  6. Hi Alia : Akak da pakai Bb ni tadi Campo Face Glam. Akak sukaaaaa sangat coz dia x cerah sgt cam bb sedia ada.Kira sesuai la dgn skin tone halle berry tu hahahaha.. N bertahan smapai ke petang. Kata pon All day Strong.

    Oowh masa Gp Sale ada erh bookmark ni? Akak tatau pon, baru smlm je dpt, coz kwn beli lotion missing u tu.

    Alia ada dpt x sample bb ni?

    ReplyDelete
  7. wahhh..akak dh beli face glam?.. T_T
    lepas ni halle berry pun kalah huhuhu...
    akak,face glam tu ade glitters ke?..

    ha ah,sy beli kat sg wang..sy mintak sample kat SA tu tapi dorang kate dh habis..tu yg dorang bg bookmark yg mcm dlm pic akak..

    owh..sy tak pernah dpt sebarang sample dari EH *nangis*

    ReplyDelete
  8. sudah.. alamak entry bag ke 6-7-8 lom masuk lagi la.. hahaha.. kalau ada mood nanti akak update. dia kene mix sama bb cream. jgn letak byk sgt kang dah mcm lampu disko hahaha.. akak bli yg gold kaler. sesuai la utk kulit ala-a halle berry. kalo kulit cerah leh amik pink tu...

    sample ni ikut Eh juga, ada yg dorang bg ada yg kene mintak br dpt tu pon cam payah je.. haha. ada yg x mintak dia bg.. ikut luck juga.

    ReplyDelete